Copyright 2019 - Custom text here

TDK emlekezteto

ktdk logo

Indítsd a szakmai karriered!
Nagyon sok ember belefásul a munkájába. Miért is? Mert olyan dolgokkal foglalkoznak, ami nem érdekli őket. Ha olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni, ami tényleg érdekel téged, kezdd el most! Miért ne ? Most tanári segítséggel beleáshatod magad egy olyan témába, amit tényleg személyesen Téged érdekel, és ebben segítségre számíthatsz tőlünk: ez a TDK!

Lehet ez kutatás, tervezés, sőt képzőművészet, matematika vagy jog: bármi ami téged érdekel. Egy egy jól sikerült előadás után néha sikerül egy pár szót beszélgetni a tanárral: Na ezek azok a pillanatok, amiket tovább lehet húzni a TDK keretében, tovább lehet beszélgetni, elmélyülni a témában, aminek a végén egy tanulmány, terv, stb. lehet az eredménye.

Ez nem kötelező, és félbe is hagyható, de éppen egy ilyen kutatás alapozhatja megy az együttműködést, adhat alkalmat arra, hogy találkozz olyanokkal, akik maguk is érdeklődnek a témád iránt és így tovább segíthetnek, egyengethetik a szakmai karriered útját.
Ha van ötleted vagy kérdésed, már most föl keresheted a tanáraidat! De ha nem tudod hogy kihez kell fordulni, ebben is kaphatsz segítséget tőlünk. Ha pedig nincsen még ötleted, a büfében a hirdetőtáblára kifüggesztettem két sorozat ötletet, téma javaslatot Neked, amelyek közül lehet választani, vagy amelyek alapját is adhatják annak hogy egy saját ötleted merüljön föl. Nem kell egyedül kutatnod, érdekesebb a barátoddal, vagy a barátnőddel, sőt nagyobb csoportban is lehet!

Milyen keretek határozzák meg a Tudományos Diákköri munkát? Jelentkezni kell minél előbb! (okt 11.-ig) Ehhez van egy formanyomtatvány, hogy ne maradjon el adat. Ezen kívül december 5.-én be tudod mutatni, hogy mire jutottál egy rövid előadásban. Ha még elégedetlen vagy, lehet ez egy évvel később is. Magát a tanulmányt, (ami 30 oldal) néhány nappal előbb elküldjük a bírálóknak, hogy ki tudjuk választani a legjobbakat. A végzett munkáról és az elért eredményről oklevelet kapsz, ami a szakmai életed részévé válik.

Felvilágosítás:
Építészmérnöki Intézet: Wittek Krisztina
Építőmérnöki Intézet: Dr. Kerekes Zsuzsanna PhD

Időpontok, tennivalók:
- 2019. október 11. péntek: A jelentkezési lapokat elektronikusan kitöltve szerkeszthetően e- mailen küldeni a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, majd   leadni aláírva a tanszéki titkárságokra. Jelentkezési lap a honlapról letölthető: Hallgatóinknak/TDK
- 2019. október 17. csütörtök 15 órakor a 307 teremben: Tájékoztatás, aláírt jelentkezések leadásának határideje
- 2019. november 28. csütörtök: Dolgozatok leadásának határideje
- 2019. december 5. csütörtök: TDK KONFERENCIA

Jelentkezési lap letölthető >>>

Kari TDK elnök: Dr. Csanády Gábor DLA
Kari TDK titkár: Wittek Krisztina